25 tammikuuta 2015

SUNNUNTAI

Erittäin hyvää sunnuntaiaamua.
Mikäs tämän mukavampaa herätä ilman krapulaa ja juoda aamukahvia kuohukermalla sunnuntaiaamuna. No tuskin mikään.
Vanha aamupalakuva, mutta sattu nyt sopimaan tähän kohtaa
Mitään suurempia en tänä(kään) sunnuntaina ajatellut tehdä. Katson Netflixistä Silta-sarjaa ja toisella silmällä todennäköisesti asuntoja ja työpaikkoja.
Olen harrastanut taas myös nettishoppailua mitään kuitenkaan tilaamatta. Nappailen haluamiani (olipas haastava sana) tuotteita ostoskoriin ja poistan ne sieltä ylpeänä.
Nellyllä tosin olisi talvikengät, jotka haluaisin. Sellaiset feikki Caterpillarit, mutta kannattaakohan niitä enää edes ostaa? Kevät on kohta jo ovella nääs.
Ninjanuttura Milan sanoin
Olen taas karsinut vaatekaapista turhaa kamaa pois. Myynyt seitsemästätoista takista muutaman pois ja yritän tuskalla päästä vielä monesta muustakin eroon. Kenkiä on lähtenyt myös myyntiin kun joku vain ostaisi.

Eniten nyt kuitenkin toivoisin nytkähdystä työrintamalla ja sen jälkeen asuntojutuissa!
Mielellään nyt heti.

1 kommentti:

  1. Kannattasko sun vaan nyt rauhottua, ja miettiä kerrankin asiat monesta eri näkökulmasta ja loppuun asti, ennen kuin hyppäät silmät kiinni tyhjän päälle? Nyt ihan oikeesti keskity ja MIETI, mitä sä elämältäsi haluat ja ole oikeesti hetken aikaa aivan yksin. Mietiskele asioita ja nauti siitä yksin olosta ja opi tuntemaan ittes, ennen kun rupeet edes harkitsemaan mitään ylimäärästä, miesasioita, muuttamista, työpaikan vaihtoa. Ettei vaan taas käy niin että huomaatkin, että olet valinnut väärin. Ota jo tehdyistä virheistä opiksi. Pelkään, että tässä muuttamisjutussakin on nyt takana joku aivan muu asia, kun sun pitkäaikainen haaveesi. Älä anna kenenkään olemassa olemisen ohjailla sua.

    VastaaPoista

Heitä kommentilla!