05 helmikuuta 2015

UUSIA JUTTUJA


Olen tässä pohtinut, että voisin ostaa lipaston, jonka päälle laitan television. Nykyisen televisiotasoni voisin joko myydä tai käyttää sitä taas pystyasennossa uudessa kodissa (kyse siis Ikeas Expedit-hyllystä, jossa on vain yksi rivi hyllyjä). Se on kyllä palvellut ihan mainiosti tv-tasona, mutta säilytyksen kannalta se on hiukan epäsiisti. Noihin koreihin, eikä kaappiversioonkaan, meinaa saada mahtumaan mitään kovin fiksusti ja ne ovatkin tällä hetkellä vain krääsäkasoja.
Tälläisen minä luultavasti sinne haluaisin. Sängyn kanssa en ole osannut vielä tehdä mitään päätöstä. Tällä hetkellä minulla on tuollainen levitettävä metallirunkoinen sänky, joka ei laadultaa ole maailman paras, mutta toisaalta tässä konkurssissa aivan välttävä.
Ruokapöytää minä en omista ja koska sellainen uuteen asuntooni mahtuu, on se ostettava asap!Ärsyttää kun ei voi ruokaansa syödä pöydän ääressä (sit kun se pöytä on niin syön sen ruuan edelleen sohvalla..) ja tämä läppärillä kikkailukin olisi mukava tehdä välillä pöydän ääressä!
 
Koska aion hankkia jälleen valkoisen ruokapöydän, haaveilen kovasti näistä läpinäkyvistä tuoleista rosterijaloilla, jotka meillä oli jo edellisessä asunnossa.
Sen enempää haaveilematta kuitenkin, koska en tiedä vielä asunnon mitoista yhtään, mitä sinne mahtuu mihinkin. Jos nyt kuitenkin muutetaan ensin ja mietitään sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitä kommentilla!