11 marraskuuta 2014

MILTSI & UPI

Tänään oli siivouspäivä. Ainakin noin ajatusasteella. Vaihdoin minä lakanat ja pesin pyykkiä. Tiskausneitsyyskin meni vasta eilen illalla, koska Mila on tiskannut tähän asti joka kerta. :D
Sunnuntaina vietimme Milan syntymäpäiviä. Söimme kakkua Mila söi yksin koko kakun ja vähän aamupalaa lihalaatikko pöytänämme. On noista lihalaatikoista sitten moneksi, tällä hetkellä ne toimivat myös parvekkeen kalusteina.
Mielestäni ne on tavallaan aika kivat. Vois jättää ne sisustukseen.
Pari viimestä viikkoa ollaan oltu Miltsin kanssa kun paita ja perse, Upia (tuo dogi tuossa ylemmässä kuvassa) unohtamatta. Ollaan pidetty pyjamabileitä ja kikatettu. Katottu hömppärakkauselokuvia ja pillitetty. Tehty nakkipiiloja (?!) ja kikatettu lisää.
Eilen kävimme Helsingissä syömässä ja ostoksilla. Oli pakko käydä ostamassa  housuja kun kaikissa aikaisemmin omistamissani oli jossain kohti reikä tai sattuneestä syystä eivät mahtuneet jalkaan ;)
Nyt on kahdet uudet pökät ja hyvä mieli.

Mila lähti etsimään talvitakkia, mutta se ostikin stereot?!

ps. yritän ottaa tuon kameran joku päivä esiin ja saada otettua kuvia tästä asunnosta... ja nyt se imuri.

3 kommenttia:

 1. Nice room *_* Your blog is pretty interesting. I'm glad if you visit my blog, too <3

  xx
  beauthi.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Huikee. Mistä tollasia laatikoita saa, voisi tulla omaan käyttöön sisustuselementtinä. (jos avomies sallii)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itseasiassa noita on varmasti tosi vaikee saada. ite oon saanu ne joskus kaupasta jossa olin töissä. Tai ne unohtui mulle, ne pitäis aina palauttaa tehtaalle, koska ne on panttilaatikoita :/ mutta kannattaa kysellä jostain?

   Poista

Heitä kommentilla!