04 marraskuuta 2014

HEI HEI MITÄ KUULUU

Hupsista keikkaa kun aika rientää. Blogi on jäänyt nyt vähän vähemmälle tämän kaiken härdellin keskellä. Muutto on suoritettu ja koti näyttää ja tuntuu jo kodille. Viilausta tietenkin tässä vaiheessa vielä on ja IKEAn  reissu on tulossa jahka palkka kilahtaa tilille. Tili tuli tili meni (joka nyt ei juuri ole normaalista poikkeavaa)...
Kun toissa sunnuntaina patjoineni tänne kämppään raahauduin krapulassa, meinasi epätoivo iskeä. Mietin vain mielessäni, ettei tästä kotia saa ja paha mieli oli suurempi kuin koskaan. Kuitenkin saatuani loputkin tavarani tänne, alkoi pieni luukkuni muodostua ja nyt tätä voi kutsua kodikseen. Oikeastaan rakastan tätä kotia, niin kodikas ja lämmin pikkukotini. Kuvia tulossa myöhemmin..
Lauantaina vietimme Prisman pikkujouluja. Ruoka oli hyvää ja seura sitäkin parempaa. Esiintymässä tilaisuudessa oli vanha kunnon Aikakone ja tankotanssija Henriikka Roo.

Kun ilta läheni loppuaan, liukastuin rappusissa ja lensin selälleni kivirappuja vasten. Vietin eilisen päivää lekurissa ja saigonia napsahti ensi keskiviikkoon asti.
Ihan hyvin meni näin ensimmäisiksi pikkujouluiksi.

5 kommenttia:

  1. Oon ventannu et runoilet tänne jotain :D! Teeeeerveisinn carba

    VastaaPoista
  2. Liian pitkä tauko päivityksessä! :) äiti

    VastaaPoista
  3. Mäki oon odottanu blogin julkasua. Vesi kielellä seuraavaa herkkupalaa! -asmo-

    VastaaPoista

Heitä kommentilla!