14 lokakuuta 2014

UUSI ASUNTO

Kävin eilen katsomassa erästä asuntoa, joka oli siisti ja kiva. Saunallinen yksiö, jossa on iso lasitettu parveke. Asunnon pohja on kuitenkin jotenkin outo. Parisänkyä on vaikea saada sopimaan viisaan näköisesti sohvan kanssa, joten mietin vielä eilen etten ottaisi koko asuntoa.
Aamulla kuitenkin (yön miettineenä asiaa) päätin ottaa asunnon ja huomenna kirjoitan jo vuokrasopimuksen.

Piirsin teille Paintilla tälläisen upean pohjapiirrustuksen...Mittasuhteet heittävät ehkä hitusen häränpyllyä. Vois rueta arkkitehdiksi.

Siniset pilkut meinaa vähän niinkun ikkunaa ja nuo tekstittömät palikat ovat kaappeja.
Koska tosiaan tuohon olohuoneeseen en sänkyä ja sohvaa halua peräkkäin tunkea (jolloin sohva olisi keskellä huonetta) ajattelin ostaa sohvasängyn tuohon eteisen kaapin jälkeisesnn tyhjään tilaan oikealle seinälle. IKEAssa oli ihan kivannäköisiä ja näppärän oloisia. Sohvan näköinen yhden hengen sänky, jonka saa hätätapauksessa (todennäköisesti joka ilta se hätä iskee kun on saatava nukkua X-asennossa) kuitenkin levitettyä parisängyksi. Pienenä plussana mainittakoon myös se, että sohvan/sängyn alapuolella on säilytystilaakin.

Näinhän minä siis alustavasti ajattelin. Tuli kuitenkin tuossa mieleen ihan pikkujuttuna, että mahtuukohan se sohvasänky leviämään tuossa käytävällä. Nykyinen asukas lupasi onneksi asian minulle mitata vielä tämän päivän aikana (saattaisi jäädä muuten ensi yökin vähäuniseksi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitä kommentilla!