21 lokakuuta 2014

REAL FRIENDS

Kirpparipöytä on nyt tyhjennetty ja yllätyin positiivisesti voitosta. Vähän sai kotiin vielä tavaraa kantaa, mutta katsotaan jos saisi jaettua niitä kavereille. Kaikki ylimääräinen tavara ei ole tervetullutta kannettavaksi uuteen kotiin.
Hyvällä tuurilla pääsen jo sunnuntaina punkkaamaan uuteen asuntooni. Petra lupasi auttaa pienten tavaroiden roudaamisessa sunnuntaina, mutta isompien tavaroiden muutto menee kuitenkin vasta ensi viikolle.
Muuttopaku alkaa myös olla kutakuinkin hoidossa ja kantoapulaisiakin on jo ilmoittautunut riittämiin. Kiitos ystävät hyvät, tämä muistetaan. :)


Valiteltuani Facebookissa muuttamisen olevan hankaa ilman autoa, Hanna lupautui hoitamaan muuttoautot ja kaikki, jos vain muuttaisin takaisin "kotiin". Jouduin kuitenkin kieltäytymään tästä tarjouksesta vaikka mukavaa kuulla Hanna, että ikävöit minua. Niin minäkin sinua <3 Ja teitä kaikkia muitakin rakkaita ihmisiä siellä kotona!

2 kommenttia:

  1. Nooooh tulet tässä jossakin vaiheessa kotona käymään nii tuut yökylään :D voidaan kikatella ja juua viiniä, niin se korvatkoon tällä kertaa kieltäytymisesi takasin muuttoon!

    VastaaPoista

Heitä kommentilla!