11 maaliskuuta 2015

HEI VAAN HEI

Niin se on taas reilu kuukausi näköjään vierähtänyt viimeisimmästä kirjoituksesta. Ei jotenkaan ole ollut sellainen blogin kirjoittelufiilis pitkään aikaan. Ei ole jaksanyt nähdä vaivaa esimerkiksi kuvaamiseen saati jostakin inspiroitumiseen :D Onhan tässä tosin ollut näitä muuttohommeleita, uusia työjuttuja ja sen sellaista.
Niin paljon uusia asioita on nyt käsissä, että tuntuu kuin olisi pelinappulana jossain seikkailupelissä. Kaikki tämä on kuitenkin pelkästään positiivista ja olen ihan innoissani tästä elämänmuutoksesta.
Asuinalue vaikuttaa mukavalta ja simppeliltä. Bussilla pääsee kymmenessä minuutissa kamppiin (ruuhka-aikoina ei ehkä ihan riitä...) ja päivittäiset tarpeet löytyvät kyllä lähialueeltakin.
Alakerrasta löytyy kiinalainen ravintola ja Stocmann sekä kauppakeskus Ainoa näkyy ikkunastani. Niin kuin yllä olevasta kuvasta näkyy, PizzaOnline toimii myös täällä ja täytyy myöntää, että on sitä pitsaa tullut tilattua jo kolmeen otteeseen tämän puolentoista viikon aikana :D HYI.
Olen ravannut nyt kahden työpaikan ja kodin väliä, nukkunut ja katsonut Netflixiä.

Onneksi aurinko alkaa jo näyttäytyä ja kevät tulee, saattaa jopa motivoida liikkumaankin johonkin kotoaan. :D Yritän myös motivoitua räpsimään vähän kuvia tästä ihanasta uudesta asunnostani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitä kommentilla!