25 maaliskuuta 2015

SISÄLTÄÄ SARKASMIA ja kirosanoja

Alkuviikosta oli vitutuskäyrä jossain megasvääreissä. Nyt ihan naurattaa kuinka pystyykin kaikki olemaan ihan niin perseestä :D Tavallisesti olen innoissani uusista jutuista työrintamalla, mutta tällä kertaa aamulla kellon soidessa olisi tehnyt mieli heittää se ikkunasta pihalle ja haistattaa v!tut muun muassa kaikille.
Sunnuntai oli kuitenkin ollut ihan mukava, eikä lauantaissakaan kaiketi valittamista ollut (jos sitä krapulaa ei lasketa..). Kävimme Milan kanssa Tapiolan Johto Cafessa brunssilla sunnuntaina, jonka jälkeen tulimme vielä luokseni keittämään kahvit ja jauhamaan paskaa.
Usein sunnuntain ja maanantain välinen yö menee aivan pipariksi ja heräilet tunnin välein. Tämä lienee tälläkin kertaa suurin syy sille, että maailman _eniten_ ärsyttävin asia voi olla bussissa purkkaa suu auki syövä ihminen.
Jos kengännauhat aukeavat väärässä paikassa väärään aikaan, voi loppumatkankin kävellä nauhat auki ihan vittuillakseen ja samalla kiroilla epäonnituneensa jopa kenkävalinnassaan aamulla.

Tänään päiväni oli kuitenkin jo parempi, itse asiassa loistava. Kollegani sairastuessa, jäin oman onneni nojaan osastolle, johon olin kerennyt tutustua kokonaiset kaksi päivää. Olin kuitenkin todella hyväntuulinen pienestä kiireestä huolimattakin. Olen sitä paitsi todennut olevani tehokkaimmillani pienessä kiireessä, thats weird?

Hyvällä fiiliksellä loppuviikkoon toverit!

1 kommentti:

  1. Parasta aikaa on pieni kiire (ja tehokkainta)! äiti

    VastaaPoista

Heitä kommentilla!