11 syyskuuta 2014

Ostoksia Berliinistä

 Pyörähdimme kesäkuussa Berliinissä avomieheni kanssa. Melkein kaikki kuvat reissulta on vielä julkaisematta, mutta ajattelin kuitenkin julkaista ensin muutaman kuvan ostoksista, joita sieltä tein. Primarkissa "käväisin" (pari tuntia...) ensimmäistä kertaa elämässäni ja täytyy todeta sen olevan melkoinen taivas tälläiselle shoppailuhirmulle. Tässä on vain murto-osa ostoksistani ja halusinkin kuvata vain parhaimmat löydöt. Aivan ykkössijalle pääsevät nuo sliparit ensimmäisessä kuvassa. Kengillä oli hintaa kaikki kahdeksan euroa ja ne ovat palvelleet kantajaansa täydellisesti. Hinta-laatusuhde on siis enemmän kuin kohdallaan!

 Reppu ja lippis olivat olleet kauan ostoslistallani, mutta en viitsinyt niitä Suomesta ostaa. Oli tarkoitus etsiä ne Saksasta, josta ne vihdoin löytyivät sopuhintaan. Primark oli kauppana niin täydellinen, ettei sanoin voi kuvata. Ostan mielelläni kaiken peruskamppeen lisäksi erikoisempia asusteita ja vaatekappaleita. Tämä valkoinen muovilaukku kultaisin somistein oli siis pidemmittä puheitta aikamoinen löytö. Ei ehkä jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettu, mutta pääsi se koristamaan muuten niin pliisua hääasuani heinäkuussa.

 Pulju oli tupaten täysi niin perusvaatteita kuin niitä vähän erikoisempiakin vaihtoehtoja. Joku voisi viedä minut jouluksi Saksaan ja uudelleen Primarkiin.

T. Miina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitä kommentilla!