12 syyskuuta 2014

PRINTTIPAIDAT

 Selailen usein nettikauppoja lisäillen ostoskoriini asioita, joita haluaisin. En kuitenkaan iske koriin jokaista tuotetta joka silmää vähänkin miellyttää tai ajateltuani ehkä pidän sitä joskus. Aikaisemmin kaupoilla pyörittyäni, huomasin kotiin tullessani etten ostanutkaan mitään tosi kivaa. Olin hamstrannut hei vain 7 euroa- paitoja kassit ja pussit täyteen ja näiden käyttöprosentti tulisi olemaan jotain nollan ja kahdenkymmenen prosentin välillä. Turhaa vai mitä?

Ostan edelleen vaatteita sen kummemmin asiaa harkitsematta, mikäli jotakin haluan. En kuitenkaan enää harrasta "halpojen" vaatteiden keräilyä vain koska ne ovat jollain lailla miellyttäviä ja edullisia. Alennusmyynneistä pyrin ostamaan vain tavaraa, jota oikeasti käytän/tarvitsen, ja usein sieltä lähteekin matkaan niitä vähän erikoisempia juttuja.

Mitään ei kannata ostaa vain siksi, että siinä on alennuslappu. Jos jokin asia ei ole niin kiva täysihintaisena, ettet raaski sitä ostaa, miksi ostaisit sen alennuksestakaan? Tällä tarkoitan tuotteita, jotka pyörivät normaalihinnoissa. Tuskin monikaan (jolla olisi sen verran ylimääräistä) jättäisi ostamatta himoitsemaansa Chanelin laukkua 80 prosentin alennusmyynnistä?

Selailin jälleen H&M:n sivuja ja vastaan tuli paljon printtipaitoja, joita en ymmärrä. Muuten todella kivan näköinen paita, mutta teksti pilaa koko helahoidon.
Hyvänä esimerkkinä tämä collegepaita. Omaan silmääni miellytävä ja edullinen paita, mutta cmoon!! Miksi siihen täytyy kirjoittaa jotain noinkin syvällistä kun FOR REAL!?
Printticollegeiden rantauduttua kauppoihin viime syksynä, ostin sellaisen myös itselleni. Vero Modasta löytyi kiva ja edullinen paita kivannäköisellä printillä, jota en kuitenkaan edes lukenut...

Vasta Karrin naurahdettua ja mainittua paidan tekstistä, mietin mitä helvettiä? Paidassa luki
Young girls party till 5 am (tai jotain sinne päin). Jostain syystä tämän jälkeen olen lukenut printit ennen ostopäätöstä ja usein ne ovatkin jääneet kauppaan.

Jos on vaikeaa keksiä fiksuja tekstejä, voisiko ne jo unohtaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitä kommentilla!