18 syyskuuta 2014

YÖVIERAITA


Näköjään tänne blogiin kirjoittelu voi tuottaa joskus tulostakin. Ystäväni oli lukenut edellisen kirjoitukseni uudesta sohvastamme ja aikeista hankkia nojatuoli.
Hän tarjosi omaa saman sarjan nojatuoliansa meille, joka on heillä vain ylimääräisenä.
Tuoli on väärän värinen, mutta onneksi IKEAn EKTORP-sarjan kalusteisiin saa ostettua irtopäällisiä eri väreissä.

Heräsin eilen päiväuniltani ovisummerin pirinään. Ystäväni haki vanhan sohvamme itselleen, joka oli erittäin positiivista. Kodissamme alkoi olla sohvia jo liikaa omaan makuuni vaikka kovasti sohvalla makoilusta pidänkin.

Sohvan poistumisen jälkeen sain ilmeisesti jonkin sortin adrealiinipiikin (ehkä vartin unet auttoivat) ja aloin siivota. Harvemmin tulee pestyä noita jääkaapin ovilokerikkoja... Melkein yhtä nopeasti se siivousinto katosi kuin oli tullutkin, joten tänään olisi tarkoitus jatkaa.

Huomisen vapaapäiväni kunniaksi lupauduin hoitamaan serkkuni kuumeista lasta. Koska olen niin jees, lupauduin ottamaan hänet jo tänään (että saa nukkua aamulla pidempään..). Koska pikkunäperryssiivousta voi aina vähän siirtää, saattaa olla, että katsomme Ainon kanssa töllöä  ja syömme Ben&Jerrys-jäätelöä suoraan purkista.

En ollut ennen eilistä päivää maistanut koskaan näitä jäätelöitä, enkä todellakaan siis tiennyt hyvästä jäätelöstä mitään. Amen.

T. Miina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heitä kommentilla!